The Secret Sisters naar De Oosterpoort

The Secret Sisters.
Foto: SPOT Groningen

The Secret Sisters komen donderdag 24 juni 2021 naar De Oosterpoort in Groningen.

Ze stonden al twee keer op TakeRoot. “The Secret Sisters pakt het publiek in met een combinatie van loepzuivere samenzang en echte Southern humor. “Een prachtig begin van het festival,” aldus 3voor12 Groningen over The Secret Sisters op TakeRoot 2017.

The Secret Sisters

De zusjes Rogers uit Alabama, ‘The Secret Sisters’ maken melancholische klassieke country met pop invloeden en gospel grooves, waardoor ze dikwijls vergeleken worden met The Everly Brothers. Rolling Stone gaf hun laatste album Saturn Return (2020) een vier-sterren-review en noemde het een “stunning country-soul opus”. Maar de muzikale carrière van de zussen heeft ook diepe dalen gekend.

Sterker dan ooit

The Secret Sisters vielen na het touren met Bob Dylan in een diep gat, toen ze hun label verloren en faillissement moesten aanvragen. Ze kwamen sterker terug dan ooit met hun album You Don’t Own Me Anymore (2017), geproduceerd door Brandi Carlile en uitgebracht door New West Records.

De zussen stonden in het voorprogramma van Willie Nelson en Paul Simon en werkten samen met Dave Cobb en T Bone Burnett.

Kijk voor meer informatie: spotgroningen.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden