The Rolling Stones – Unzipped in Groninger Museum gaat door

Foto: © The Rolling Stones archive

De grote internationale tentoonstelling over de wereldberoemde rockband The Rolling Stones in het Groninger Museum gaat door dit jaar. De tentoonstelling The Rolling Stones – Unzipped is te zien vanaf 14 november 2020 en duurt tot 28 februari 2021.

Na Londen, de Verenigde Staten en Azië gaat de expositie in vernieuwde vorm door Europa touren, met de primeur voor Groningen.

The Rolling Stones – Unzipped

The Rolling Stones – Unzipped toont ruim 400 originele objecten uit de verzameling van de Stones. Niet alleen instrumenten en stage designs, maar ook zeldzame audiofragmenten en videomateriaal, persoonlijke dagboeken, iconische kostuums, postermateriaal, albumcovers en zelfs hun studio en het bescheiden verblijf in Edith Grove in Londen.

Het museum gaat onder voorbehoud van de ontwikkelingen rond COVID-19, in de winter de openingstijden verruimem, zodat meer bezoekers de tentoonstelling kunnen bekijken.

Tickets kunnen alleen online worden gekocht en voor een bepaald tijdslot. Ook moet het publiek vaste routes volgen in het museum.

Tickets voor The Rolling Stones-Unzipped zijn vanaf oktober 2020 te reserveren via de website van het Groninger Museum.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden