Eerste locaties bekend van Urban Walk Groningen: De Drie Gezusters en MartiniPlaza

Foto: Urban Walk Groningen

Op zondag 10 mei vindt de eerste Urban Walk Groningen plaats. De Drie Gezusters en MartiniPlaza zijn de eerste locaties die de organisatie vrijdag bekendmaakte.

Tijdens het wandelevenement kunnen deelnemers kiezen uit een route met een lengte van ongeveer 11 of 18 km langs en door bekende en bijzondere highlights van Groningen. Inmiddels zijn er al 1.000 startbewijzen verkocht.

De start en finishlocatie wordt het groene Stadspark van Groningen. Na afloop van de wandeltocht ontvangen alle deelnemers een uniek aandenken aan deze mooie wandeltocht.

Eerste unieke locaties

Groningen en De Drie Gezusters zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Gelegen in het stadshart van Groningen kun je wel stellen dat De Drie Gezusters sinds de jaren 70 hét Grand Café van Groningen is. Zowel in het sfeervolle Grand Café als buiten op het verwarmde terras is het mogelijk om gezellig met elkaar te genieten van koffie- en theespecialiteiten, lunch, diner en een borrel! Kortom: het perfecte decor voor de Urban Walk Groningen.

Dat geldt ook voor MartiniPlaza, de grootste evenementenlocatie van Noord Nederland voor theatervoorstellingen, congressen, beurzen, entertainment, topsport en vergaderingen. De combinatie van gastvrijheid, een eigen catering service en multifunctionaliteit maakt MartiniPlaza geschikt voor zowel zakelijke bijeenkomsten als publieksevenementen.

Urban Walk Series

Het evenement is onderdeel van de Urban Walk Serie, een reeks van vijf wandelevenementen in en door Breda, Den Haag, Haarlem, Groningen en Utrecht. Met deze wandeltochten verken je de mooiste plekken van Nederland te voet. Door de combinatie van sportiviteit, cultuur, architectuur en landschap kunnen de wandelaars onbezorgd genieten van al het moois dat deze steden te bieden hebben.

Inschrijven

Inschrijven kan via www.urbanwalkgroningen.nl. Wandelaars krijgen de mogelijkheid om te kiezen tussen een parcours van 11 of 18 km. Deelnemers vertrekken in zogenaamde startwaves om 08.30 uur (18km), 9.00 uur (18km), 10.00 uur (11km) en 10.30 uur (11km).

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden