Rag’n’Bone Man op Stadspark Live

Foto: CC BY-SA 4.0/Wikipedia Commons/Thesupermat

Stadspark Live heeft Rag’n’Bone Man toegevoegd aan de line-up van de 2e editie van Stadspark Live op zaterdag 20 juni. Eerder kondigde festival-host Bert Visscher al The Script, Kensington, Iggy Pop en Passenger aan.

Rag’n’Bone Man

De Engelse neo-blues en soul singer-songwriter Rory Graham, beter bekend als Rag’n’Bone Man, brak in 2018 wereldwijd door met zijn hit en gelijknamige album Human, waarvoor hij meerdere Europese awards in ontvangst mocht nemen. Een jaar later volgt de monsterhit Giant met Calvin Harris, die inmiddels meer dan 3,5 miljoen keer gestreamd is op Spotify.

Met de toevoeging van Rag’n’Bone Man aan de line-up is het affiche van Stadspark Live 2020 bijna compleet. Eerder werden al The Script, Kensington, Iggy Pop en Passenger aangekondigd. De laatste act van Stadspark Live wordt binnenkort bekend gemaakt, aldus de organisatie.

Rag’n’Bone Man opent op 20 juni de tweede editie van Stadspark Live, om daarna snel af te reizen naar landgraaf, alwaar hij dezelfde dag een concert geeft op Pinkpop.

Eén podium, zes populaire acts, een spannende randprogrammering en festivalfood vormen opnieuw de ingrediënten van Stadspark Live.

De kaartverkoop is inmiddels gestart.

Kijk voor meer informatie: www.stadsparklive.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden