Muzikanten en zangers gezocht voor klucht ‘Wie is de koe?’ in Groningen

Foto: ©Metafora

Tot en met mei 2020 brengt Metafora de klucht ‘Wie is de koe?’ in verschillende cafés in de provincie Groningen. ‘Wie is de koe?’ is een hilarische, eigentijdse, actuele voorstelling vol livemuziek, geïnspireerd op de oorspronkelijke ‘De klucht van de Koe’. Deze werd geschreven door Gerbrand Adriaanszoon Bredero in 1612.

Wie is de koe?

In 2013 ging Metafora al op tournee langs diverse molens in de provincie met de succesvolle voorstelling ‘De Klucht van de Molenaar’ van Bredero.

In de hilarische voorstelling ‘Wie is de koe?’ wordt een boer slinks verleid om zijn eigen koe te verkopen zonder zelf van de opbrengst te profiteren. Tijdens de voorstelling blijkt dat het je laten verleiden tot list en bedrog makkelijker gaat dan je denkt.

Muzikanten en zangers (m/v) gezocht

Voor de voorstelling op 27 maart in Stadsboerderij Het Boegbeeld in Groningen zijn we op zoek naar een aantal enthousiaste muzikanten en zangers die mee willen spelen of zingen in de voorstelling. Het gaat dan met name om Nederlandstalige meezingnummers. Ook is er ruimte voor eigen inbreng. De muzikale leiding is in handen van Rens Koldenhof.

Bespeel je een muziekinstrument en/of zing je en lijkt het je leuk om mee doen? Neem dan contact op artistiek leider Astrid Warntjes via [email protected] / 06-14506296.

Meer informatie vind je op www.stichtingmetafora.nl.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden