Inschrijving 13e editie GasTerra Ladiesrun Groningen geopend

Foto: GasTerra Ladiesrun Groningen

De inschrijving voor de 13e editie van de GasTerra Ladiesrun Groningen is geopend. De binnenstad kleurt zondag 14 juni weer roze voor het goede doel Pink Ribbon.

Tijdens het loopevenement voor vrouwen, waarbij sporten én een gezellige dag uit centraal staan lopen duizenden vrouwen deze dag de 2,5 km, 5 km, 7,5 km of 10 km. De parcoursen lopen door de binnenstad en het groene Noorderplantsoen.

De Vismarkt wordt al jaren tijdens de Ladiesrun Groningen de Vismarkt omgebouwd tot Pink Plaza met onder andere een DJ, masseurs en verschillende kramen. En natuurlijk dé locatie waar gestart en gefinisht zal worden voor alle afstanden. Ieder jaar schrijven meer dan 1.500 deelneemsters zich in voor de GasTerra Ladiesrun Groningen.

Business Run vanaf 2 personen

Als bedrijf in actie komen tijdens de GasTerra Ladiesrun Groningen kan ook. Speciaal voor bedrijven die met sportieve medewerksters of relaties willen lopen is er de Business Run van 10 km of 5 km. De 10 km is een nieuwe uitdaging die toegevoegd is speciaal voor bedrijven.

Pink Ribbon: Ren mee voor borstkankeronderzoek

Uiteraard staat ook dit jaar het roze loopfeest in het teken van het goede doel; Pink Ribbon. Dankzij de inzet van de deelneemsters wordt er elk jaar een enorm bedrag opgehaald voor borstkankeronderzoek. Iedere deelneemster kan bij inschrijving een vrijwillige donatie aan Pink Ribbon doen of ervoor kiezen om op het speciale actieplatform haar deelname aan de run te laten sponsoren.

In Nederland krijgt 1 op de 7 vrouwen de diagnose borstkanker. Dankzij de inzet van alle deelnemers en de organisatie ontving Pink Ribbon vorig jaar een cheque met een totaalbedrag van 13.000 euro.

Inschrijven

Inschrijven kan via www.ladiesrungroningen.nl.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden