Een beestenboel voor kinderen tijdens Vakantie Inloop van VRIJDAG

Foto: VRIJDAG

In de voorjaarsvakantie kunnen kinderen komende week een dagje, of misschien meerdere, naar de Vakantie Inloop bij VRIJDAG, het huis van de amateurkunst voor Groningen. Het thema is ‘beestenboel’.

Op dinsdag 18, woensdag 19 en donderdag 20 februari van 13.00 tot 16.00 uur kunnen kinderen tussen de 4 en 12 jaar kennismaken met theater, muziek en beeldende kunst. Elke dag gebeurt er iets anders met papier, bouwmaterialen, verf, muziek en/of theater.

‘Welke beesten grommen er? Hoeveel pootjes heeft jouw favoriete beest? En wat doet het beest daarmee, misschien de boel op stelten zetten? Of bouwen ze (met veel kabaal) een hol of nestje?’, aldus Mieke Fokkinga, programmeur Beeldende kunst bij VRIJDAG. Aan het einde van elke middag worden de beesten en hun boeltje gepresenteerd, waarbij ouders welkom zijn.

Gratis met Stadjerpas

De Vakantie Inloop kost in de voorjaarsvakantie 12 euro per dag. VRIJDAG werkt bij de Inloop doorgaans met een strippenkaart, maar in de vakantie biedt het huis van de amateurkunst meer activiteiten. Je kunt de strippenkaart dan wel gebruiken maar betaalt bij. Met een Stadjerspas is deelname gratis.

Aanmelden of reserveren is niet nodig.

De tijd is van 18 tot en met 20 februari van 13.00 uur tot 16.00 uur. Locatie: Walstraat 34 in Groningen.

Vrije Inloop bij VRIJDAG

VRIJDAG houdt normaal gesproken elke woensdagmiddag Vrije Inloop en biedt altijd drie verschillende activiteiten aan: twee beeldende activiteiten en de ene week een muziek- en de andere week een theateractiviteit. Kijk voor meer informatie op bijvrijdag.nl/vrije-inloop.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden