Lustrumeditie Kingsland Festival met Afrojack, Frenna, Bizzey, Lil Kleine en Snelle

Foto: CC BY-SA 4.0/Wikipedia Commons/ by Q1q2q3qwertz

Het Kingsland Festival in Groningen viert dit jaar haar vijfde editie. Behalve publiekstrekker Afrojack komen onder andere Frenna, Bizzey, Oliver Heldens, Lil Kleine, Ronnie Flex en Snelle naar het oranjespektakel in het stadspark op Koningsdag (27 april).

Dat hebben de organisatoren 4PM Entertainment en E&A Events maandag bekend. Dit jaar zijn er vier podia.

Op de mainstage komen dit jaar onder andere Afrojack, Frequencerz, Lucas & Steve, Oliver Heldens en Sunnery James & Ryan Marciano. Daarnaast draaien de hardstyle-dj’s Headhunterz en Wildstylez een speciale back-to-back set.

Op de urban-stage TIKTAK maken onder andere Bizzey, Frenna, Kris Kross Amsterdam, Lil Kleine, Ronnie Flex, Sevn Alias en Snelle hun opwachting.

Voor het eerst dit jaar staat ANTS geprogrammeerd op stage 3 met onder andere de Australische dj Fisher, Andrea Oliva en Franky Rizardo.

De vierde stage wordt gehost door Terug naar Toen, bekend van de uitverkochte clubavonden met de 80’s en 90’s hits. Kijk hier voor de complete line-up in Groningen.

Kingsland

Naast Groningen vindt Kingsland Festival dit jaar ook plaats in de Amsterdamse RAI, op Sportpark Woudestein in Rotterdam en voor het eerst in het Spoorpark, in het centrum van Tilburg. Kingsland is het grootste eendaagse muziekfestival van ons land waarbij er ongeveer 120.000 bezoekers worden verwacht.

De kaartverkoop start op 6 februari om 12.00 uur via kingslandfestival.nl.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden