Kaartverkoop International Film Festival Rotterdam (IFFR) start vandaag, woensdag 22 januari

Foto: De Redactie

De kaartverkoop voor de Groningse editie van het Internationaal Film Festival Rotterdam (IFFR) start vandaag, woensdag 22 januari om 09.00 uur. Snelle kopers krijgen voordeel: van 22 ten met 24 januari geldt de goedkopere vroegboekprijs.

De satellieteditie van een van de grootste filmfestivals van Europa vindt plaats van woensdag 29 januari tot en met zondag 2 februari in Forum Groningen, Grand Theatre en Vera.

Programma IFFR in Groningen vol Oscarnominaties

Het festival opent op woensdag 29 januari met het explosieve Les misérables: een zinderende debuut van Ladj Ly over de Parijse banlieue waar hij zelf opgroeide, en sluit op zondag 2 februari af met de niet-te-missen feelgoodfilm A Beautiful Day in the Neighborhood met Tom Hanks. Beide films zijn genomineerd voor een Oscar, evenals Little Women van Greta Gerwig en Corpus Christi van Jan Komasa.

Rondom de meer dan 70 nieuwe filmtitels presenteert het Forum een feestelijk extra programma. Zo komt NPO Radio 4 naar Groningen voor de NPO Radio 4 Filmmuziekquiz en presenteert Filmclub Groningen een special over de Beste Groninger Film. Clash Festival organiseert een afsluitende afterparty op de festival-zaterdag. Daarnaast worden veel films ingeleid of hebben een vraag-en-antwoordgesprek met de regisseur.

Het complete IFFR in Groningen-programma is te vinden op forum.nl/iffr.

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor alle films van IFFR in Groningen start via www.forum.nl/iffr en aan de balie in Forum Groningen. Bij Grand Theatre en Vera is het ook mogelijk om op de dag zelf tickets aan de deur te kopen, wanneer de film nog niet is uitverkocht. Vanaf 25 januari kopen bezoekers kaarten tegen de normale ticketprijs.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden