Inschrijving vijfde editie KLM Urban Trail Groningen geopend

Foto: KLM Urban Trail Groningen

De inschrijving voor de vijfde editie van de KLM Urban Trail Groningen is geopend. Na vier succesvolle edities vindt de populaire Urban Trail Groningen plaats op zondag 5 april met een vernieuwd parcours en een vernieuwde start-finishlocatie.

De deelnemers lopen bij Urban Trail door tal van markante en iconische gebouwen van de stad.

Nieuwe start en finish

Voor 2020 is gekozen voor een nieuwe opzet met de start en finish bij de Euroborg, waardoor er een andere beleving van de route en het event gecreëerd wordt. De eerste spraakmakende locatie op het parcours is natuurlijk het Hitachi Capital Mobility Stadion van FC Groningen maar ook het Provinciehuis en de Synagoge keren dit jaar terug in de route.

“We willen dit jaar echt een verrassend en vernieuwend parcours, dat echt anders is dan voorgaande edities. Een andere start-finishlocatie biedt nieuwe mogelijkheden ”, laat Johan Meijer, projectmanager bij Golazo Noord Nederland weten.

Alle overige locaties worden stapsgewijs bekendgemaakt. Deelnemers weten pas twee weken voorafgaand aan het event hoe het parcours exact gaat lopen.

Inschrijven

Vorig jaar was het evenement met 3.600 deelnemers voor de vierde keer uitverkocht. Inschrijven kan via klmurbantrailgroningen.nl.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden