Groot Winter Kerstcircus: ‘Lachen, genieten en huiveren voor alle leeftijden’

Foto: Circus RENZ Berlin.

Voor de vierde keer op rij is het Groot Winter Kerstcircus te bezoeken in Groningen. De originele circusfamilie Renz brengt vanaf vandaag, vrijdag 20 december een ‘circusbelevenis-van-jewelste’ voor alle leeftijden met dieren en een keur aan internationale artiesten.

Het Groot Winter Kerstcircus staat dit jaar tot en met zondag 5 januari op het evenemententerrein Roodehaan in Groningen.

Paarden, circushonden, ijzingwekkende luchtacrobatiek, hilarische clowns en ijzingwekkende luchtacrobatiek is te zien in een show met spanning en sensatie.

Exclusief in Groningen zijn vader en zoon Oleg en Alexey Glavatskiy uit Oekraïne met clownerie en adembenemende trucs op het slappe koord. Zij veroverden de harten van miljoenen televisiekijkers in Oost-Europa met hun ontwapende televisieoptredens.

Een greep uit het programma is jongleur en diabolotovenaar, Ezra Veldman (ster uit Holland Got Talent), Madeleine Renz -ringtrapeze en hogeschooldressuur; paarden, honden en nog veel meer dieren, live zang, bekroonde acrobatiek en betoverend CYR-wheel.

Ook is het duo Tashkenbaev nog toegevoegd aan het programma. Deze stuntacrobaten zijn bekend van ijzingwekkende stunts op het koord tussen wolkenkrabbers of over watervallen. Ze zijn nu in Groningen te zien.

Het Groot Winter Kerstcircus Groningen is te bezoeken op Evenemententerrein Roodehaan op de hoek van Kieler Bocht en de Europaweg.

In totaal staan 20 shows op het programma. Kijk voor de exacte data en meer informatie:www.circusrenz.berlin

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen