Uittips voor zondag 25 oktober

Foto: Groninger Forum

Werkmanparade oftewel een gezellige kunstroute door de stad, Toffe Kastanjes en Stand van Stad #19 zijn de activiteiten van deze zondag.

 • Werkmanparade 25 oktober 2015Manifestatie ‘Werkman 2015’
  Onder het motto KUNST IS OVERAL brengen talentvolle kunstenaars een ode aan Werkman. Op alledaagse locaties als winkels, cafés en restaurants wordt zondag 25 oktober nieuw werk gemaakt, geïnspireerd door Werkman.

  De kunstroute
  De kunstenaars en de locaties zijn gekoppeld aan een speciale Werkmankunstroute. Deze is af te halen bij de VVV op de Grote Markt. De kunstenaars zijn live aan het werk te zien vandaag van 13.00 uur tot 17.00 uur. De resultaten worden tot 1 november tentoongesteld. Voor meer informatie: werkman2015.nl

 • Toffe Kastanjes Theaterfestival voor kinderen
  De laatste dag van deze herfstvakantie van ‘Toffe Kastanjes’ in de Stadsschouwburg en het Grand Theatre. Voor het programma deze dag klik hier.
 • Kleintje Cultuur
  Deze tweede editie staat de hele middag in het teken van zingen in de kerk van Leegkerk. Kinderen van vier tot en met twaalf jaar kunnen van 14.00 uur tot 16.00 uur meezingen met het VRIJDAG kinderkoor. Lees ook: Kleintje Cultuur: gratis kinderactiviteiten in de kerk van Leegkerk
 • Talkshow Stand van Stad #19De eerste aflevering van het nieuwe seizoen, een zondagse talkshow.
  Anchorman Bram Douwes ontvangt vandaag onder andere in deze zondagse talkshow om 16.30 uur:
  – Twee vluchtelingen, Sarwar Joanroy en Kris Eze, over de vraag hoe welkom ze zich voelden in de stad en of het lastig inburgeren is in Groningen.
  – Met wethouder Roeland van der Schaaf wordt de amper bonafide pandjesbazen besproken en wat hij er aan doet om te voorkomen dat iedereen de randen van de bestemmingsplannen opzoekt en er soms overheen gaat.
  – Ook aan de orde: de bussen die de Grote Markt wellicht gaan mijden en het faillissement van het Infoversum.

  Iedere aflevering schuiven gasten aan die op dat moment in de actualiteit staan. Deze zondagse talkshow is voor nieuwsgierige stadjes dé manier om op de hoogte te blijven van alles wat Groningen zo ontzettend de moeite waard maakt.

  Locatie: Groninger Forum Film + Debat, Hereplein 73, Groningen

  Meer informatie: Talkshow Stand van Stad #19

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden