Muzikale reis door Kosmos in Infoversum

Foto: Infoversum

Komende zaterdag 24 oktober geeft ‘deep space ambient’ artiest Nimanty een uniek optreden in Infoversum: een muzikale reis door de kosmos, in het kader van de Nacht van de Nacht.

De kosmische klanken van Nimanty samen met de 3D beelden op het gigantische koepelscherm van 630 m2 zorgen voor een indrukwekkende beleving voor het publiek.

Nimanty
Binnen het genre ‘deep space ambient music’ is Roelf Staal onder zijn artiestennaam Nimanty al jarenlang wereldwijd actief als componist, arrangeur en producer. Zijn muziek doet soms denken aan de hoogtijdagen van de synthesizermuziek uit de jaren ’70 en ’80.

Met synthesizers creëert Nimanty sferische melodieën en verrassende klanken. Dit in samenspel met beelden van de kosmos, waarbij het publiek live door het heelal heen vliegt, geeft het geheel een compleet eigen dimensie.

Nacht van de Nacht
Het optreden is onderdeel van “De Nacht van de Nacht”, een jaarlijks nationaal evenement om de schoonheid van de nacht te benadrukken en aandacht te vragen voor de gevolgen van lichthinder.

Tickets
De voorstelling is geschikt voor alle leeftijden en begint om 21:00 uur. Tickets zijn te verkrijgen via www.infoversum.nl of aan de kassa.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden