Zweedse Kerstmarkt 2019 in Suikerfabriek Groningen

Foto: Archief De Redactie

Kerstliefhebbers opgelet: de Zweedse Kerstmarkt is in het weekend van 7 en 8 december terug in de Suikerfabriek in Groningen.

De Zweedse Kerstmarkt herbergt dit jaar het hoogste aantal creatieve standhouders ooit, maar liefst 108 stuks.

De Zweedse kerstformule bestaat niet alleen uit shoppen, ook livemuziek, theater en workshops staan op het programma. Verder is er een Inpakatelier, liefdesbrieven, de (kerst)ballenbak en een Cadeautjeskassa?

Shoppen

De Zweedse Kerstmarkt is in eerste plaats dé plek waar bijzondere kerstcadeaus verkrijgbaar zijn. Van Scandinavisch design voor je huis en garderobe, stationery, andere creatieve hebbedingen en heel veel food.

Zweedse beleving met ‘verwonderingetjes’

De Zweedse Kerstmarkt is de laatste jaren gegroeid tot een complete beleving met activiteiten voor het hele gezin. Zo is er muziek, veel muziek. Met een handvol kerstkoren, die leden bevatten van de oudste tot de allerjongste generatie, singer-songwriters én een kerstdj bij binnenkomst.

De Zweedse Kerstmarkt houdt van ‘verwonderingetjes’, grappige ontdekkingen die je alleen op de Zweedse kerstmarkt gaat vinden. Dit zijn verrassingen zoals het Inpakatelier, waar je meteen gratis je cadeaus inpakt en een (kerst)ballenbak waar kinderen door de ballen zwemmen.

Maar ook op zaterdag een gloednieuw Liefdesbrievenatelier, waar bezoekers een beetje extra liefde aan hun naasten kunnen geven tijdens de kerst. En wat dacht je van de Cadeautjeskassa? Bij deze kassa koop je niet alleen je kaarten, je krijgt er ook altijd een cadeautje bij.

De Zweedse Kerstmarkt is zaterdag en zondag te bezoeken van 10.00 uur tot 17.30 uur.

Locatie

Suikerfabriek, Suikerlaan 20 in Groningen.

Voor meer informatie: www.zweedsekerstmarkt.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden