De ‘instant camera’ & EHBO hoekje voor het maken van beelden op je Smartphone

Foto: Sarah Stiles

De polaroid instant camera en een EHBO Hoekje voor mensen, die graag meer willen doen met beeld op hun smartphones, wordt gedemonstreerd op zaterdag 24 oktober van 12 uur tot 15 uur in lauwersoog.

Retro vs modern
(Her)ontdek de polaroid instant camera, de techniek van nu en het gevoel van toen. Plus, een EHBO Hoekje voor mensen die graag meer zouden willen doen met beeld op hun smartphones.

Stichting Hogeland in Beeld demonstreert de nieuwste trends, je krijgt uitleg over de ‘instant camera’ camera en kunt een foto van jezelf laten maken die je als print meekrijgt.

Een EHBO service met persoonlijk advies geeft bezoekers tips en trucs over hoe je zelf foto’s of videos kunt maken op je smartphone of tablet. Daarnaast wordt er uitgelegd hoe je je beelden kunt delen op social media.

MINIexpo
Ook is er een MINIexpo te zien van kleine Polaroid foto’s van de haven. Stichting Hogeland in Beeld wil mensen op een vrolijke manier laten ervaren hoe zij met beeld kunnen omgaan door een combinatie van retro en modern, polaroid en smartphone, fysiek en digitaal.

Stichting Hogeland in Beeld is actief om de leefwijze in Noord Groningen op een positieve wijze in beeld te brengen en wil participatie en het laagdrempelig gebruik van moderne media bevorderen.

Deelname is gratis
Zaterdag 24 oktober van 12 uur tot 15 uur.

Locatie:
MEER, Waddenkwartier, Haven 6, Lauwersoog.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden