Clouseau komt naar De Oosterpoort

Foto: © FilipVanRoe

Clouseau komt zaterdag 25 april naar De Oosterpoort in Groningen. De Belgische band Clouseau komt met hun nieuwe album Tweesprong.

In Nederland is de band al jaren succesvol. Met name de nummers Daar Gaat Ze, Domino en Passie zijn nog regelmatig op de radio te horen en staan al tijden in de Radio 2 Top 2000.

In totaal scoorden ze acht top 15-singles in Nederland en verkochten ze ruim 3,1 miljoen singles en albums wereldwijd. De grote doorbraak van de band, bestaande uit de broers Koen en Kris Wauters, was in 1989 dankzij singles als Ann’ en Daar Gaat Ze. Debuutplaat Hoezo verschijnt en Nederland gaat voor de bijl. De band nam deel aan het Eurovisiesongfestival in Rome en ‘Clouseaumania’ is een feit.

Tweesprong

Na ruim drie jaar brengt Clouseau op 8 november een nieuw album uit. Het is hun dertiende Nederlandstalige album dat de titel Tweesprong draagt. Het is een bijzonder eerlijk en emotioneel album geworden en Koen en Kris zijn er dan ook erg trots op, misschien wel het meest trots in hun lange carrière. Het album bevat vlotte nummers en nummers over moeilijke onderwerpen.

De aanvang is om 20.30 uur.

Kijk voor meer informatie: spotgroningen.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden