Sfeerimpressie van eerste Hullabaloo Festival

De eerste editie van het nieuwe tweedaagse Hullabaloo was een groot succes. Het festival had enthousiaste bezoekers en grote artiesten op verschillende podia.

Ook was er een zweefmolen, een reuzenrad, een Pacman-spel, een unicornparcours, silent disco en verschillende eetpleinen.

Na een eerste succesvolle dag met onder andere Nielson, Snelle en Jungle by Night begon de tweede dag met een stralende zon en warme temperaturen.

Het eerste optreden werd een groot feest met Miss Montreal. Het al aanwezige publiek genoot zichtbaar van een rockende performance.

Van de mainstage tot Brouhaha met crossover, Fuss met electronic en Pandemonium by Kopjek. De bezoekers konden terecht bij verschillende stages en muziekstijlen, van pop tot electronic. Van Jonna Fraser tot Merol en Haevn, overal was een enthousiast publiek.

Duncan Laurence on mainstage zorgde voor een swingend publiek. Ook Suzan en Freek zorgden voor een enthousiast meezingend publiek. Van Ronnie Flex tot Maan, De Jeugd van Tegenwoordig en Robin Schultz en Martin Jensen. Swingen, dansen en plezier.

In de avond begon het rond 21.30 uur te regenen. Bij het optreden van BLØF regende het hardop waarop de band inspeelde met ‘Het regent harder dan ik hebben kan’. De menigte reageerde enthousiast en trotseerde het weer.

Verschillende reacties waren: ‘leuk festival’, ‘goede line-up’, ‘leuk de terrassen, zitjes, hangmatten en tribunes’ en ook de aankleding met ‘schilderen op de muur, pacman en de zweefmolen’. Het waren beide dagen een gemixt publiek, van baby tot ouderen en alles er tussen in.

Het festival sloot af met onder ander DI-RECT, Oscar & The Wolf en Lost Frequencies.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden