Deelnemers 4 Mijl van Groningen kunnen benen testen

Foto: 4 Mijl van Groningen

Voor iedereen die meedoet aan de 4 Mijl of gewoon lekker een rondje wil hardlopen of wandelen organiseert zorgorganisatie Lentis op zondag 1 september de “Lentis 4 Mijl Try-out”.

Op het Lentis terrein in Zuidlaren waar sinds vorig jaar een officieel 4 Mijl parcours gerealiseerd is, kunnen hardlopers en wandelaars hun benen testen in voorbereiding op de Menzis 4 Mijl van Groningen op zondag 13 oktober.

Het startschot van deze tweede “Lentis 4 Mijl Try-out” klinkt zondag om 10.30 uurf. Na afloop ontvangen deelnemers een leuk aandenken aan deze tweede Lentis 4 Mijl Try-out die in samenwerking met Lentis Leefstijl, Golazo, Menzis en loopvereniging De Drenthse AA wordt georganiseerd. Deelnemen is gratis.

Experts aan het woord over hardlopen

Het Topsport Zorgcentrum / Het Omnium organiseert in samenwerking met de 4 Mijl op dinsdag 3 september een bijeenkomst volledig in het teken van hardlopen. In ruim een uur tijd gaan vijf experts met elkaar in gesprek over inspanningstesten, inspanningsfysiologie, podologie, voeding en mentale aspecten. De bijeenkomst richt zich op zowel de beginnende hardloper als de meer ervaren loper die zijn of haar PR wil verbeteren. De bijeenkomst is gratis toegankelijk en start om 20.00 uur.

Aanmelden vooraf is wel nodig en kan via www.4mijl.nl.

Reacties

0