Jubileumconcert Jong van Hart bij VRIJDAG

70+ rockkoor Jong van Hart treedt op
Foto: Bij VRIJDAG

Het 70+ Rock koor Jong van Hart bestaat vijf jaar! Vandaag op 9 oktober brengen ze een uitgebreide selectie uit haar repertoire, samen met de Jong van Hartband XXL.

Vanaf de start in 2010 is het koor uitgegroeid tot een hechte club van veertig oudere zangeressen en zangers. Het plezier en het enthousiasme spat er vanaf spat.

Vijf jaar lang heeft Jong van Hart wekelijks swingend gerepeteerd en regelmatig de Noordelijke podia onveilig gemaakt : reden voor een muzikaal feest!

Jong van Hart
Het koor is opgericht door Jeanette Kappelhof die geïnspireerd raakte door de documentaire [email protected]

Op het repertoire staan inmiddels zo’n dertig nummers; stevige songs zoals Kom van dat dak af van Peter Koelewijn, Venus van Shocking Blue en Times are changing van Di-rect. Maar ook ballads: Make you feel my love van Adele, Grapefruit Moon van Tom Waits en Fix you van Coldplay.

Onder leiding van VRIJDAG-docenten Jeanette Kappelhof (dirigente) en Han Hesselink (pianist) heeft het koor zich in haar bijna vijfjarig bestaan ontwikkeld tot een groep goed zingende, swingende, vrolijke enthousiastelingen. Ze treden regelmatig op en elk concert is weer een belevenis.

Alle koor- en bandleden heffen na afloop graag het glas met het publiek in het VRIJDAG Café.

Tijd en Locatie:
Aanvang in de Sint Jansstraat 7 is 20.00 uur.
Entreeprijs is een vrijwillige bijdrage.

Voor meer informatie www.bijvrijdag.nl en www.jongvanhartgroningen.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden