Pasar Malam Azië: Shoppen, smullen en swingen in Kardinge

Foto: Pasar Malam Azië

Komend weekend staat Kardinge in het teken van Pasar Malam Azië. Shoppen, smullen en swingen kan tijdens het 3-daagse Oosterse festival van vrijdag 23 tot en met zondag 25 augustus.

Tijdens Pasar Malame Azië is van alles te beleven voor jong en oud. Shoppen op de grote Aziatische markt, met artikelen uit alle werelddelen inclusief medium- en massagestands. Smullen bij de vele exotische food-stands, van Oriëntaalse maaltijden en snacks tot aan tropische drankjes, ijsjes en vruchten.

Daarnaast kunnen bezoekers genieten van swingende livemuziek en wervelende dansshows uit onder andere Indonesië, Tahiti en Hawaii.

Optredens op vrijdag zijn van de Silahkan band, gevolgd door de band Danjil & Friends en duo Henk & Mick, bekend van TVOH Senior 2018. Ook op zaterdag vinden diverse optredens plaats, zoals Remmenlos, Swinging Sound Machine band en Justine Pelmelay en zondag met onder andere de Relight band en entertainer Ben Heart.

Sporthal Kardinge is omgetoverd met decoraties en een imposante tempeldecor met sterrenhemel en flitsende showbelichting.

Op vrijdag 23 augustus om 13.00 is het startschot van de Pasar Malam Azië.

Openingstijden

  • Vrijdag 23 augustus van 13.00 uur tot 22.30 uur;
  • Zaterdag 24 augustus van 13.00 uur tot 22.30 uur;
  • Zondag 25 augustus van 12.00 uur tot 19.30 uur.

Voor meer informatie: www.azie-events.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden