Uitzwaai Zomerdag bij de Magische Poort

Foto: Stichting de Magische Poort

De Magische Poort organiseert zaterdag 24 augustus het Uitzwaai Zomerfeest voor kinderen van 4 tot en met 13 jaar aan de Moesstraat 20 in Groningen. Alle activiteiten zijn gratis.

Tijdens het Uitzwaai Zomerfeest worden verschillende activiteiten georganiseerd. Kom maskers maken, doe mee met Yoga en maak je eigen creatie op een canvas doek….

De inloop en opening van de dag is om 10.00 uur en om 10.30 uur beginnen de activiteiten. Tussen 12.30 uur en 13.30 uur kunnen kinderen en hun ouders genieten van een uitgebreide lunch in de grote besloten tuin, waarna er in de middag nog een activiteit volgt. De dag wordt om 14.30 uur afgesloten met een ijsje.

Het programma kan afwijken van de activiteiten die worden uitgevoerd door het weer of andere omstandigheden.

Stichting de Magische Poort

Stichting de Magische Poort is een jonge, onafhankelijke stichting met als doel bij te dragen aan het welzijn van kinderen die in armoede opgroeien in de stad Groningen. Dit doet de Stichting door middel van het organiseren van evenementen, cursussen en workshops. Het doel is kinderen laten genieten van samen zingen, dansen, tekenen, theater schilderen en kennis laten maken met yoga, tai chi, meditatie en andere rustgevende activiteiten. De Stichting richt zich op kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 17 jaar. Alle activiteiten zijn gratis.

Voor meer informatie en aanmelden: https://magischepoort.nl/agenda-magische-dagen/

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden