Voorproefje van compleet nieuwe route in Campus Trail

Foto: Campus Groningen

De Campus Trail op 20 september, het bijzondere hardloopevent dwars door de gebouwen op de Zernike Campus Groningen heeft dit jaar met een compleet nieuwe route.

Naast de start- en finishlocatie in het nieuwe Avebe Innovatiecentrum, zijn er meer dan 20 gebouwen die zich aan de route van de Campus Trail hebben toegevoegd. Komende weken worden de locaties bekend gemaakt via de online kanalen van Campus Groningen.

20 gebouwen op 20 september

Tijdens de derde editie van de Campus Trail openen de gebouwen op Campus Groningen weer op sportieve wijze de deuren. En de teaser van de komende editie laat zien dat het dit jaar een echte uitdaging gaat worden, met veel nieuwe locaties aan de route.

“Zodra de datum voor de Campus Trail in 2019 bekend werd, hebben wij contact gezocht om Brasserie Zernike ook aan te melden als locatie om doorheen te lopen. Het is een prachtig evenement om de campusbewoners en omwonenden letterlijk een kijkje bij ons in de keuken te geven. En natuurlijk zullen we de deelnemers trakteren op een frisse versnapering, zodat ze daarna met nieuwe energie de Campus Trail kunnen voltooien”, zegt Brigitte Hofstee, eigenaar Brasserie Zernike.

Inschrijven

Deelnemers staan vanaf 15.30 uur aan de start bij het Avebe Innovatiecentrum op de Zernike Campus. De inschrijving is al geopend en loopt via de website van Campus Groningen.

Een voorproefje van het Parcours?

Reacties

0