Nationale Burendag in De Wijert

Foto: Platform de Wijert

In De Wijert organiseren de deelnemers van de buurtmoestijn “het Oogstfeest!” en zijn er tal van activiteiten in het zuidelijke deel van De wijert tijdens nationale Burendag 2015.

Centraal staat tijdens deze Burendag verbinding in de wijk, meldt Platform De Wijert. Met een gratis pendeldienst tussen beide locaties kan iedereen alle feestelijkheden meemaken.

Het Oogstfeest
Het feest vindt plaats op het binnenterrein van het MFC De Wijert / Helpman (P.C. Hooftlaan 1)

Tussen 14.00 uur en 17:00 uur zijn er met leuke kraampjes onder de noemer puur natuur. Er zijn workshops, hapjes, drankjes, soep, muziek, heerlijk eten en nog veel meer. Dit zal allemaal plaatsvinden op het binnenterrein van het MFC De Wijert / Helpman (P.C. Hooftlaan 1).
WP_20150919_17_24_48_Pro picasa bewerkt

Activiteiten De Wijert Zuid
Tegelijkertijd zijn er op het schoolplein van de Brederoschool (Ina Boudierplantsoen 3) in het zuidelijke deel van De Wijert tal van activiteiten voor het gehele gezin!
20150919_173829_resized picasa
Er komt een draaiorgel, je kan je laten schminken, er zijn natuur ontdekkingstochten, zenuwenspiraal, pannenkoeken bakken, frisdrank, er komt een steekijskar, een springkussen en nog veel meer.

Gratis pendeldienst
Er is een paard en wagen en een fietstaxi geregeld als pendeldienst tussen beide locaties om de feestelijkheden mee te maken.
Bezoekers kunnen gratis gebruiken maken van deze bijzondere pendeldiensten.

Bij slecht weer wordt het Oogstfeest verplaatst naar binnen in het MFC De Wijert / Helpman, en de activiteiten van de Brederoschool zullen dan naar het CJG (P.C. Hooftlaan 2, tegenover het MFC) gaan.

Alle buren uit geheel De Wijert zijn uitgenodigd voor Burendag 2015 tussen 14:00 uur en 17:00 uur.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden