De Noordelijke Motorbeurs

Foto: StappenGroningen.nl

De 24e editie van de Noordelijke Motorbeurs vindt plaats van vrijdag 18 tot en met zondag 20 januari. De afgelopen editie verhuisde de beurs naar de TT-Hall in Assen die tegenwoordig Expo Assen heet.

De beurs staat compleet in het teken van motorrijden. Ook dit jaar zal de beursvloer weer gevuld worden met ongeveer 120 grote en kleine standhouders. Dé Noordelijke Motorbeurs is gericht op producten en diensten uitsluitend op motorgebied, waarbij aandacht voor onder andere: nieuwe en gebruikte motoren, accessoires, kleding, verzekeringen, reizen, presentaties en demonstraties.

Politie Noord-Nederland is ook aanwezig en geeft voorlichting over veilig motorrijden. Ook kunnen bezoekers plaatsnemen in de rijsimulator.

Het evenement oorspronkelijk bedoeld voor de noordelijke provincies is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste en allesomvattende motorbeurzen van Nederland. De ongeveer 15.000 bezoekers die het evenement jaarlijks trekt, komen ook niet alleen meer uit het Noorden maar vanuit het hele land en zelfs uit België en Duitsland.

Openingstijden

  • Vrijdag 18 januari van 18.00 – 22.00 uur
  • Zaterdag 19 januari van 10.00 – 18.00 uur
  • Zondag 20 januari van 10.00 – 18.00 uur

Locatie

Expo Assen (voorheen TT-Hall), De Haar 11, 9405 TE Assen
Dé Noordelijke Motorbeurs wordt gehouden in de direct naast het TT-circuit gelegen Expo Assen (voorheen TT-Hall), De Haar 11, (aan de snelweg A28 Hoogeveen – Groningen), afrit 31a van de A28.

De entreeprijs voor volwassenen is 12,00 euro, voor 65+-ers is 7 euro. Kinderen tot en met 12 jaar zijn gratis.

Voor meer informatie: www.denoordelijkemotorbeurs.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen