My First Festival in De Oosterpoort

Foto: De Oosterpoort

Het leukste festival van Groningen, “My First Festival” komt voor vierde keer naar De Oosterpoort in Groningen.

Het hele gebouw wordt omgetoverd tot een circustent waar rap, pop, klassiek, funk en kinderliedjes uit alle hoeken en gaten klinkt.

Maan, Akwasi, Afterpartees en anderen in de line-up

Ruim een jaar nadat Maan The Voice of Holland won, heeft ze haar plek in de Nederlandse muziekwereld overtuigend veroverd. Zo werkte ze al samen met Hardwell en Jack $hirak, en scoorde een dikke hit samen met Ronnie Flex. Ook live weet Maan haar mannetje te staan, en dit zal ze weer bewijzen op My First Festival.

Verder kan je lekker ravotten op muziek met Afterpartees. Kom genieten van Akwasi, een creatieve duizendpoot en verhalenverteller die je misschien wel kent van de televisie. Help kinderheld Frank Groothof, die in zijn muzikale voorstelling Ridder Florian probeert draken te verslaan en prinsessen te redden. Helemaal in zijn eentje!

Slinger als een acrobaat van zaal naar zaal om daar te (koord)dansen op de tofste muziek. Of hang de clown uit tijdens het spelen en tijdens de cirustastische workshops. Ook dat super domme Varkentje Rund, bekend van Het Klokhuis, komt terug naar My First Festival.

En er is nog veeeeeel meer. Dus kijk op onze site voor de allerlaatste leuke dingen en acts.

Ook de allerkleinsten zijn welkom op het familiefestival en neem je kleine broertje, je zusje, je opa en je oma en – vooruit dan – je vader en je moeder mee naar Groningen. Als hij of zij nog geen 2 jaar is, is het nog gratis ook.

De aanvang is om 11.00 uur.

Voor meer informatie: de-oosterpoort.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden