Kadepop 2015: Het jaarlijks terugkerend popfestival

Foto: De Redactie

Kadepop, het jaarlijks terugkerend popfestival opent vandaag voor de vierde keer haar deuren.

Het tweedaags popfestival met de unieke sfeer van “Stoer, urban en selfmade” vindt plaats op het terrein van EMG Faktors langs het Eemskanaal in Groningen, meldt de organisatie. De roots van Kadepop liggen in het oostelijke deel van de binnenstad.

Het festival vormt de afsluiting van het levendige festivalseizoen in de jongste stad van Nederland, met een klinkende line up waaronder vrijdag het optreden van Kovacs op het hoofdpodium en zaterdag Typhoon.

Line Up:
Vrijdag 4 september: Jack and the Weatherman, Sunday Kids, Bells of Youth, Lars Koehoorn, De Rooie Neger, Kovacs, City of Life, Bade, Iris Rijnsewijn en The Cool Quest

Zaterdag 5 September: Knight Susan, Elementary Penguins, Orange Fox, Tied Laces, Orange Skyline, Ivy’s Dream, The Movement, Friends of the Family, The Blind Roofers, Rondé, Dudettes, Paceshifters, Mariska Brink, Avery Plains, Gasmac Gilmore, Animal Antics, Mulu, Ben-S.nl en Typhoon.

Overige activiteiten
Nieuw dit jaar is een FoodVillage waar je tijdens Kadepop kan genieten van lekkere hapjes, een compleet diner, gezonde snelle hapjes en drankjes.

Talent Stage
Ook is dit jaar voor het eerst een ‘talent stage’ gehouden, speciaal  voor jong talent uit de provincie Groningen. In Uithuizen was op vrijdag 21 augustus “Kadepop, the Battle”.  Er zij twee wild cards uitgereikt aan Mariska Brink en Iris Rijnsewijn. De winnaars van de Kadepop Battle zijn : “The City of Life, Tied Laces, Lars Koehoorn, Animal Antics en The Movement”. In de line-up staan de tijden van de optredens van deze winnaars.

Locatie:
EMG Faktors
Eemskanaal NZ 48
Groningen

Voor meer informatie: kadepop.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden