Inspiratiefestival Let’s Gro in teken van GELUK

Foto: Archief De Redactie

Groningen staat vanaf vandaag, woensdag 31 oktober vier dagen in het teken van Let’s Gro, het inspiratiefestival over de toekomst van de stad.

Dit jaar staat Let’s Gro in het teken van GELUK.

Bezoekers kunnen op Let’s Gro contacten leggen, inspiratie opdoen, zich verbazen en bovenal de horizon verbreden.

Programma

Het programma biedt tal van activiteiten, waaronder nationale en internationale sprekers, debatten, kunst, een proeverij, een unieke salsa-experience, busritten door de stad en provincie en rondleidingen en nog zoveel meer.

Bekende sprekers zijn onder meer Diederik Samson, Reinier van de Berg en ook een interview met burgemeester Peter den Oudsten staat op het programma.

Ook daalt de maan neer in Groningen! Vier dagen lang hangt de levensechte kunstmaan (mede mogelijk gemaakt door het CBK) van kunstenaar Luke Jerram in de binnenstad. Met een diameter van maar liefst 7 meter kun je tot in detail het maanoppervlak bekijken. Speciaal voor Let’s Gro organiseert de RuG maanexpedities.

Het programma is onderverdeeld in verschillende thema’s van leefomgeving tot gezondheid en Internationaal, Stadsontwikkeling en Sport. Daarnaast zijn er deze editie een aantal specials.

Het programma start deze woensdag met onder andere een hackathon, Meik Wiking, Museum of the Moon en ’s avonds muziek van Inge van Calkar.

Kijk voor het hele programma en alle thema’s: letsgro.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen