4Mijl4You met 2250 deelnemers aan de start

Foto: 4Mijl4You

Zaterdagavond staan 2250 deelnemers aan de start van de 4Mijl4You. Het evenement waarbij deelnemers het 4 Mijl parcours op alternatieve wijze afleggen, is uitverkocht.

Op de fiets, met een step, op skates, in een rolstoel of met een kinderwagen niets is te gek! Het evenement is populair en dat is volgens de organisatie terug te zien in de deelnemersaantallen. Vorig jaar stonden er al 2000 deelnemers aan de start en met de verruiming van het aantal deelnemers, is de organisatie blij verrast dat het evenement ook dit jaar vroegtijdig is uitverkocht.

Programma

Om de doorstroming op het parcours te bevorderen wordt er zaterdag in Haren gestart in drie snelheidsgroepen, namelijk 3 km, 6 km en 15 km per uur. Het is geen wedstrijd, maar een gezellig en ludiek evenement vol entertainment.

Het eerste startschot voor de 3 kilometer per uur groep, gegeven door Inge Loohuis, het boegbeeld van het UMCG Transplantatiecentrum, wordt gegeven om 20.15 uur. Het UMCG Transplantatiecentrum is het goede doel bij zowel de 4 Mijl van Groningen als de 4Mijl4You. Om 20.30 uur start vervolgens de 6 km/u groep, waarbij het startschot gegeven wordt door Mathilde Stiekema, Wethouder Sport Haren. Om 21.00 uur starten de laatste deelnemers van de 15 km/u groep.

De finish is net als bij de Menzis 4 Mijl van Groningen op de Vismarkt. Om 21.15 worden hier de eerste deelnemers aan de finish verwacht.

Voor iedereen

De 4Mijl4You is een gezellig en ludiek evenement voor iedereen. Omdat iedereen op zijn eigen manier mee doet aan de 4Mijl4You, is het ieder jaar weer een feest om naar te kijken. Mooie gekleurde lichtjes, opvallende outfits en de goede weersverwachting moeten ook dit jaar zorgen voor een unieke belevenis. Niet alleen voor de deelnemers, maar ook voor het publiek.

Voor meer informatie: 4Mijl4You.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen