Miss Montreal topact Gronings Ontzet

Foto: CC BY-SA 3.0/ Wikipedia Commons/ HugovanMeijeren

Vandaag 28 augustus, tijdens Groningens Ontzet, zal Miss Montreal tussen 16:00 en 17:00 uur optreden op het BAUHAUS-plein (Ossenmarkt).

Vanaf 11:00 uur, direct na de traditionele paardenkeuring, verandert de locatie in een bruisend muziekplein waar men tot in de late uurtjes kan genieten van diverse optredens. De line-up bestaat naast Miss Montreal uit de band Cheerz, zangeres Oes en dj’s SoWieSo en Nasty.

De afsluiting is dit jaar De Eemsmond Big Band, die het 28 Augustus-concert verzorgt.

Miss Montreal
Miss Montreal is bekend van de hits “Wish I Could”, “Hoe” (met Nielson) en “Say Heaven, Say Hell”. Frontvrouw Sanne Hans is de zangeres van de band en tevens gitariste. Ze stond al op alle grote podia van Nederland, onder andere Lowlands, Parkpop, Paaspop, Noorderslag, Zwarte Cross, Concert At SEA en Vrienden Van Amstel. De overige bandleden zijn Michi Schwiemann (gitarist), Thijs Rensink (drummer), Peter Hendriks (toetsen) en Kobus Groen (basgitarist en backing vocalist).
Fans van Miss Montreal kunnen de band live zien optreden in Groningen. Het concert is gratis toegankelijk.

Groningens Ontzet – #050ontzet2015
Groningers uit Stad en Ommeland vieren jaarlijks feest op 28 augustus: de dag waarop de stad in 1672 het beleg door de bisschop van Münster heeft doorstaan. Op het programma staan onder meer de traditionele paardenkeuring, drakenbootraces, kinderactiviteiten, vele muzikale optredens en ter afsluiting een grote vuurwerkshow in de Groninger binnenstad.

In het Stadspark vindt de 161e editie van ’t Peerdespul plaats. Het volledige programma van Groningens Ontzet met bijbehorende plattegrond is af te halen in diverse winkels en (eet)cafés en is online te vinden op www.volksvermakengroningen.nl.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden