Beweegfestival De Wijert

Foto: Wijkdeal De Wijert

Op zaterdag 15 september wordt het Beweegfestival De Wijert georganiseerd. Vanuit Wijkdeal De Wijert is naar voren gekomen dat de wijkbewoners meer aandacht willen voor sport, bewegen en gezondheid.

Beweegfestival De Wijert

Beweegfestival De Wijert is een gratis festival en toegankelijk voor iedereen die meer wil bewegen, benieuwd is naar het sportaanbod in de wijk en meer wil leren over een gezonde leefstijl.

Tijdens het festival kunnen bezoekers meer informatie krijgen over de mogelijkheden die het Jeugdsportfonds biedt om kinderen en jongeren goedkoop mee te laten doen aan sport, dans, muziek, theater, beeldende kunst of iets anders creatiefs.

Bezoekers kunnen meteen lid worden van een vereniging of een aanvraag doen bij Stichting Jeugdsportfonds. Zij vinden namelijk dat sporten voor alle jongeren mogelijk moet zijn.

Een groot feest

Tijdens het Beweegfestival kan iedereen volop meedoen aan verschillende activiteiten zoals klimmen, straatvoetballen tegen een pro, pony rijden, boogschieten, beachvolleyballen, jeu de boulen en nog veel meer.

Daarnaast is het festival ook een plek om elkaar te ontmoeten en te genieten van live muziek, een DJ en verschillende optredens in het plantsoen. De feestelijke dag wordt afgesloten met een quiz waarbij de winnaar een waardebon ontvangt van 200 euro.

Wijkdeal De Wijert

Het Beweegfestival draait niet alleen om sport, maar staat vooral in het teken van het thema Meedoen & Samenzijn van Wijkdeal De Wijert. De Wijkdeal is de afspraak dat alle partijen in De Wijert samen en in samenhang werken aan de toekomst van de wijk.

Het festival vindt plaats in het Hendrik de Vriesplantsoen en sporthal De Wijert van 14.00 tot 17.30 uur.

Voor meer informatie: www.facebook.com/wijkdealdewijert

Reacties

article
704856
Beweegfestival De Wijert
Op zaterdag 15 september wordt het Beweegfestival De Wijert georganiseerd. Vanuit Wijkdeal De Wijert is
https://groningen.nieuws.nl/evenementen-in-groningen/704856/beweegfestival-de-wijert/
2018-09-14T10:40:33+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/128/2018/09/12195559/Beweeg-festival-Wijkdeal-De-Wijert.jpg
Evenementen in Groningen