Reizend theater speelt 20 voorstellingen in 10 wijken

Foto: Gemeente Groningen

Reizend theater ‘Teatro Munganga’ speelt deze week 20 voorstellingen in tien wijken in Groningen tot en met vrijdag 3 augustus. Met hun opvallende theaterbus zijn ze sinds maandag 30 juli in Groningen.

In de bus kunnen kinderen vanaf 4 jaar samen met hun (groot)ouders genieten van de vrolijke en ontroerende voorstelling over de avonturen van clown Piet en zijn reis naar het “Land Dat Niet Op De Kaart Staat”.

Cultuur in de wijk

Met deze voorstelling kunnen kinderen laagdrempelig kennismaken met cultuur in de wijk. Alle kinderen reizen mee met Piet de clown naar een ver en vreemd land waar allerlei magische avonturen worden beleefd.

De grote blauw geschilderde bus is ingericht als een echt theater; compleet met podium, tribune, licht, geluid en rode theatergordijnen. De theaterbus geeft toegang tot 35 toeschouwers.

Activiteiten voor kinderen bij WIJ Groningen

Het WIJ-jeugdwerk verzorgt na de voorstellingen onder het genot van een hapje en drankje een fotomoment met Piet de clown en knutselactiviteiten. Ook is er informatie beschikbaar over andere vakantieactiviteiten en de verschillende (gemeentelijke) regelingen voor mensen met een laag inkomen.

Gratis met Stadjerspas

Aanmelden kan vooraf bij het WIJ-team in de wijk. Opgave is niet verplicht, maar wel raadzaam. Het aantal plekken is namelijk beperkt en vol is vol. De voorstelling kost 2 euro per persoon. Gezinnen met een Stadjerspas kunnen gratis deelnemen. Zie www.stadjerspas.nl voor het speelschema en meer informatie.

Speelschema theaterbus

Het theater speelt twee voorstellingen per wijk, om 11.00 uur en 12.30 uur of om 15.00 uur en 16.30 uur. De voorstelling ‘Pietje en het Broertje van de Maan’ duurt 30 minuten.

Kijk voor data en tijden op stadjerspas.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen