Uittips voor zondag 24 juni

Foto: De Redactie

Een aantal tips voor vandaag zijn de vintagemarkt Klein Berlijn, een vlooienmarkt, de eerste training van FC Groningen, Chess on the Beach of de Midsommar Markt, de markt in scandinavische sferen.

Klein Berlijn op de Grote Markt

De Grote Markt is vandaag omgetoverd tot vintagemarkt Klein Berlijn. Bezoekers kunnen er vintage kleding, accessoires, meubels en meer vinden. Ook zijn er dj’s en foodstands. Klein Berlijn is van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Vlooienmarkt op de Vismarkt

Op de Vismarkt is vanaf 10.00 uur een vlooienmarkt te bezoeken. Op de vlooienmarkt is antiek, curiosa, vintage en Vinyl aanwezig. De markt wordt georganiseerd door Vitalis Organisatieburo.

Eerste training FC Groningen – Sportpark De Koepel

FC Groningen begint het nieuwe seizoen vandaag met de eerste training op Sportpark De Koepel in Haren. Vanaf 15.00 uur kan iedereen kennismaken met de nieuwe selectie van trainer Danny Buijs. Nieuwkomers Ahmad Menses Moreira en Mateo Cassiera zijn daar ook bij. Juninho Bacuna neemt afscheid van het publiek, omdat hij vertrekt naar het Engelse Huddersfield Town. Na afloop van de training delen spelers en staf handtekeningen uit. Locatie: Sportpark De Koepel, Scharlakenlaan 28 in Haren.

Chess on the Beach

Vanaf 11.00 uur wordt op het Stadsstrand bij Dot op stenen schaaktafels een dubbelrondige rapidvierkamp gespeeld. Onder voorbehoud zijn Sipke Ernst, Lucas van Foreest, Nick Maatman en Jasper Geurink aanwezig.

Daarnaast wordt op het terras van DOT een rapidtoernooi (7 ronden) met maximaal 40 deelnemers georganiseerd. De inleg is 7,50 euro. Aanmelden kan via www.groningercombinatie.nl

Midsommar Markt

Op het Landgoed Fraeylemaborg is dit weekend de eerste Midsommar Markt te bezoeken. De markt wordt georganiseerd om de langste dag van het jaar te vieren.

De markt is in Scandinavische sferen. Voor jong en oud worden verschillende activiteiten georganiseerd. De markt is van 11.00 uur tot 18.00 uur bij de Fraeylemaborg in Slochteren.  Voor meer informatie: www.midsommarmarkt.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen