Oud-bandleden en vrienden van popicoon David Bowie vieren zijn muziek

Foto: De Oosterpoort

‘Let’s Dance!’ Twee-en-een-half jaar na het overlijden van David Robert Jones, beter bekend als popicoon David Bowie, vieren oud Bowie-bandleden en -vrienden zijn muziek met A Bowie Celebration – The David Bowie Alumni Tour. ‘Put on your red shoes and dance the blues.’ A Bowie Celebration! vindt plaats op zaterdag 26 januari in de Oostpoort in Groningen.

David Bowie

David Bowie werd in 1947 in Londen geboren als David Robert Jones. Hij brak begin jaren zeventig in Engeland als popzanger door, onder meer met het album ‘The Rise and Fall of Ziggy Stardust’. De lijst van wereldhits die David Bowie op zijn naam heeft staan lijkt oneindig; van ‘Space Oddity’ in 1969, Rebel Rebel in 1974 en ‘Heroes’ in 1977 tot aan ‘Let’s Dance’ in 1983, ‘Dancing in the street’ in 1985 en ‘Little Wonder’ in 1997.

A Bowie Celebration

Muziek van David Bowie zoals de ‘Hero’ himself wilde dat het gespeeld werd. Avant garde toetsenist Mike Garson was bij de eerste en de laatste show van Bowie in Amerika. Samen traden ze meer dan 1000 keer op. Samen met de andere bandleden, die met Bowie tourden door de jaren heen, en ’s werelds’ beste vocalisten zorgt Garson voor een onvergetelijke avond met Bowie songs.
Voor deze show zijn VIP-arrangementen te koop via de website van A Bowie Celebration.

De aanvang is om 20.30 uur.

Voor meer informatie: de-oosterpoort.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen