Paul de Munnik naar de Oosterpoort op zaterdag 14 april

Paul de Munnik komt samen mét zijn vierkoppige band zaterdag 14 april naar de Oosterpoort in Groningen. Speciaal voor de inwoners van en rond Groningen heeft Paul de Munnik een filmpje gemaakt, gericht aan de inwoners van en rond Groningen.

Het tweede solo-album van Paul de Munnik (van Acda en De Munnik), ‘Goed Jaar’, is vrijdag 16 maart uitgebracht op zowel cd als vinyl.

Goed Jaar

Op het album ‘Goed Jaar’ staan 14 songs over ‘omkijken naar waar je vandaan komt, ademhalen, leren van de mooie en de minder mooie dingen, en – wellicht iets over de helft van het bestaan – met frisse zin de volgende helft tegemoet treden’. Het album ‘Goed Jaar’ is in etappes uitgebracht. In oktober 2017 werden al vier nummers uitgebracht en in december nog eens vier.

Theatertour

Vanaf 21 maart 2018 is Paul de Munnik met zijn nieuwe liedjes op theatertour gegaan. De Munnik speelt samen met zijn vierkoppige band in 16 theaters, waaronder op 14 april in de Oosterpoort in Groningen.

Tijdens deze optredens zal hij nummers laten horen van zijn eerste solo album “Nieuw”, nummers van zijn nieuwe album, een aantal covers en zelfs een paar Acda en De Munnik klassiekers.

Na afloop van het concert houdt de de Munnik een signeersessie.

Voor meer info en tickets ga naar www.pauldemunnik.nl/speellijst

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen