Vrijmarkt Koningsdag in Noorderplantsoen

Foto: Archief De Redactie

De traditionele Vrijmarkt op Koningsdag is dit jaar in het Noorderplantsoen. Koning Willem-Alexander en zijn familie vieren dit jaar Koningsdag in Groningen. Vanwege de vele bezoekers die worden verwacht in de binnenstad, is de gebruikelijke locatie langs de singels niet geschikt.

Vanaf 6.00 uur kunnen verkopers een plekje zoeken in het Noorderplantsoen, langs de Leliesingel en de Kruissingel en op de Dam. De verkoop gaat om 9.00 uur los tot 17.00 uur. In de sfeervolle omgeving van het park en met hopelijk mooi weer, zal de vrijmarkt ongetwijfeld even succesvol en gezellig zijn als andere jaren!

Speciale kindervrijmarkt op de Westerhaven

Nieuw dit jaar is een vrijmarkt speciaal voor kinderen op de Westerhaven. Jonge verkopers zijn vanaf 7.00 uur welkom om een plek op het plein te zoeken. De kindervrijmarkt is te bezoeken van 9.00 uur tot 17.00 uur.

Ook ondernemers van de Westerhaven mogen hier ook kramen plaatsen.

Het gras en bomen in het Noorderplantsoen worden beschermd met dranghekken. Ook komen er (extra) fietsenrekken in het Noorderplantsoen én aan de Westerhaven. Op beide vrijmarkten zijn straatartiesten.

Wijkactiviteiten

Daarnaast worden er in diverse wijken activiteiten georganiseerd.

Kijk voor meer informatie op koningsdag.groningen.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen