Uittips voor zondag 25 maart

Foto: De Redactie

Vandaag is de Stadjersmarkt in de MartiniPlaza en het Whisky Festival Noord-Nederland in de Der Aa-kerk te bezoeken. Ook speelt Donar opnieuw om de bekerfinale. Zullen de basketballers vandaag opnieuw de beker winnen?

Stadjersmarkt in MartiniPlaza

De Stadjersmarkt is vandaag te bezoeken in MartiniPlaza.

Op deze gezellige markt kunnen bezoekers langs verschillende stands, luisteren naar live muziek en er zijn kinderattracties.

De markt bestaat uit een vlooienmarkt met een brede collectie antieke en gebruikte spullen. Daarnaast is er een braderie met een gevarieerd aanbod van nieuwe artikelen.

De markt, georganiseerd door organisatiebureau Vitalis, is geopend van 10.00 uur tot 16.30 uur.

De entree is € 3,50 (kinderen tot en met 12 jaar zijn gratis).

Locatie

Martiniplaza, Leonard Springerlaan 2 in Groningen. Voor meer informatie: martiniplaza.nl

Donar – Bekerfinale tegen ZZ Leiden

Op zondag 25 maart speelt Donar de bekerfinale in MartiniPlaza. Donar neemt het daarin op tegen ZZ Leiden. De basketballers spelen vanaf 14.00 uur tegen Leiden. Vorig jaar stonden beide partijen ook tegen elkaar in de finale. Donar was toen de winnaar net als recent in de competitie.

Voor meer informatie: www.donar.nl

Whisky Festival Noord-Nederland

Zowel voor de beginnende whiskydrinker als de echte whiskykenner, maar ook zeer geschikt voor de beginnende whiskydrinker is het leuk om het Whiskey Festival Noord-Nederland te bezoeken in de Der Aa-kerk. De kerk staat vol met standjes van whiskyimporteurs uit de hele wereld. Ook worden masterclasses gegeven en zijn belangrijke ‘whiskyschrijvers’ aanwezig die hun boeken signeren. Iedere bezoeker krijgt bij binnenkomst een proefglas met opdruk en de meeste whisky is vrij te proeven.

Zondag is het festival te bezoeken vanaf 13.00 uur. Voor meer informatie: wfnn.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen