Uittips voor zondag 18 februari

Foto: Archief De Redactie

Hardlopen door (historische) gebouwen bij Groningen Urban Trail Groningen, naar de Vegan Fair of Tuin & Sfeer bezoeken zijn een aantal mogelijkheden vandaag om er op uit te gaan.

Groningen Urban Trail

Vandaag vindt de derde Groningen Urban Trail plaats. Hardlopen door (historische) gebouwen in Groningen, zoals de Groninger Archieven, het Stadhuis, de universiteitsbibliotheek of de Der Aa-Kerk. De hardlopers komen op plekken waar ze anders nooit komen en dat maakt de run tot een bijzondere loopervaring.

Deelnemers lopen een parcours van ongeveer 5 km of 10 km met als start- en finishlocatie de Vismarkt. Urban Trail is uitverkocht, maar aanmoedigen kan altijd. Voor meer informatie: groningenurbantrail.nl

Vegan Fair Groningen

Vandaag wordt een inspirerende Vegan Fair gehouden in De Oude Gasfabriek in Groningen. Tijdens dit event kunnen bezoekers zich te goed doen aan lekker vegan eten, allerhande vegan en duurzame producten kopen, voorlichting krijgen, naar lezingen gaan of een workshop volgen.

De aanvang is om 10.00 uur. De entree is gratis.

Locatie: De Oude Gasfabriek, Langestraat 66 in Groningen.

Voor meer informatie: www.wanderwomen.nl of Vegan Fair Groningen

Tuin & Sfeer

Vandaag is de laatste kans om Tuin & Sfeer te bezoeken in Martini Plaza. Het ontdekken van de nieuwste tuintrends ontdekken, inspiratie opdoen voor een nieuwe tuin, compleet aangelegde tuinen bekijken, het is allemaal mogelijk bij de Tuin- & Sfeerbeurs

Er zijn stands met hekwerk, bestrating, kozijnen, terrasmeubilair en verlichting. Ook zijn er tuinlezingen in het Tuintheater. Op het tuin- en woonfestival zijn tuin- en woonaccessoires te vinden, zoals onder andere tuinbeelden, vogelhuisjes, planten, en cadeau-artikelen te vinden. Ook een persoonlijk tuin- en beplantingsadvies vragen of een tuinontwerp laten maken behoort tot de mogelijkheden.

Bij Culinair, het uitgebreide smaakplein zijn culinaire proeverijen en verschillende onderwerpen te vinden, van zaaien en oogsten tot bereiden tot tafelen.

Sfeer & Beurs is vandaag te bezoeken van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Voor meer informatie: martiniplaza.nl en www.tuin-sfeerbeurs.nl

Reacties

article
599870
Uittips voor zondag 18 februari
Hardlopen door (historische) gebouwen bij Groningen Urban Trail Groningen, naar de Vegan Fair of Tuin
https://groningen.nieuws.nl/evenementen-in-groningen/599870/uittips-zondag-18-februari/
2018-02-18T08:55:51+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/128/2018/02/17190030/de-garage-platformtheater.jpg
Evenementen in Groningen