Tuin & Sfeer beurs in Martiniplaza

Foto: Jan Buurma

Tuinliefhebbers kunnen vanaf vandaag inspiratie opdoen bij de Tuin & Sfeer beurs in Martiniplaza, waarbij alles draait om beleven, inspireren en ideeën. Het grootste tuinevenement van de drie grootste Noordelijke provincies is te bezoeken tot en met zondag 18 februari.

De Tuin & Sfeer beurs biedt de laatste tuintrends en verschillende stands op het gebied van tuinen en tuinaccessoires. De nieuwste trends in bestrating en collecties terrasmeubelen, overkappingen, tuinhuisje en blokhutten en compleet aangelegde tuinen zijn te zien.

Een persoonlijk tuin- en beplantingsadvies vragen of een tuinontwerp laten maken is ook mogelijk. Een tip voor bezoekers is om een foto of plattegrond van de tuin mee ten nemen, volgens tuin- en sfeerbeurs.nl.

Bezoekers kunnen ook interessante tuinlezingen volgen in het Tuintheater zoals ‘het starten van een succesvolle groentetuin’ of ‘kringlooptuinieren’. Er zijn diverse thema’s waaronder de Levende Tuin en duurzaam omgaan met tuin en omgeving.

Tuin- en woonaccessoires van tuinbeelden tot vogelhuisjes, planten, cadeau artikelen en het demonstreren van vazen opmaken zijn onder andere te vinden bij het tuin- en woonfestival, een gezellig plein met diverse bedrijven.

Culinair

Culinair is het uitgebreide smaakplein, waar verschillende onderwerpen te vinden zijn. Van zaaien, oogsten en bereiden tot tafelen, ook buitenkoken en culinaire proeverijen zijn hier aanwezig.

Het tuinevent voor het nieuwe buitenseizoen is te bezoeken van donderdag 15 februari 13.00 uur tot en met zondag 18 februari 17.00 uur.

Openingstijden

  • Donderdag 15 februari van 13.00 uur tot 18.00 uur;
  • Vrijdag 16 februari van 13.00 uur tot 21.30 uur;
  • Zaterdag 17 februari van 10.00 uur tot 17.00 uur;
  • Zondag 18 februari van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Locatie

MartiniPlaza, Leonard Springerlaan 2 in Groningen.

Voor meer informatie: martiniplaza.nl en www.tuin-sfeerbeurs.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen