Harrie Jekkers & Klein Orkest in reprise in 2019

Harrie Jekkers en Klein Orkest.
Foto: Jaap Reedijk

Harrie Jekkers en Klein Orkest komen terug naar de Stadsschouwburg in 2019 voor een reprise van de voorstelling ‘Later is allang begonnen en vroeger komt nog 1 keer terug’

De voorstelling van 11 mei 2018 was in een mum van tijd uitverkocht. Op veler verzoek spelen ze op 27 maart 2019 nogmaals een concert in de Stadsschouwburg Groningen.

Na de succesvolle voorstelling met ‘’Jekkers & Jeroen’ heeft Harrie Jekkers de smaak weer helemaal te pakken. Nog één keer gaat hij terug naar zijn muzikale roots, want voordat Jekkers bekendheid kreeg als cabaretier was hij zanger van de legendarische nederpopgroep Klein Orkest.

Tussen 1979 en 1985 scoorde de band hits als ‘Later is allang begonnen’, ‘Koos Werkeloos’ en ‘Over 100 jaar’, en natuurlijk de evergreens ‘O, O Den Haag’ en ‘Over de Muur’, liedjes die nog altijd hoog staan genoteerd in de Top 2000.

In dit muziektheaterprogramma vertelt Jekkers op cabareteske wijze over het ontstaan en het einde van Klein Orkest.

Muzikaal wordt hij begeleid door twee oorspronkelijk bandleden: bassist Chris Prins en drummer Niek Nieuwenhuijsen, en nieuwe aanwinst Henk Jan Heuvelink op toetsen.

De voorstelling is dinsdag 27 maart 2019 om 20.15 uur.

Voor meer informatie: de-oosterpoort.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden