The Brahms en Son Mieux voor dubbelshow naar Simplon

The Brahms en Son Mieux
Foto: PR Simplon

The Brahms en Son Mieux komen vrijdag 18 mei 2018 voor een dubbelshow naar Simplon in Groningen.

The Brahms

The Brahms brengt melodieuze en pakkende indie pop. In 2017 start een nieuw tijdperk voor deze vierkoppige formatie. Het geluid van de band wordt grootser en overweldigend. Bij de single ‘Sleep’ verlies je geen moment je aandacht. Deze nieuwe sound is ontstaan door de samenwerking met de Londense producer Larry Hibbitt, bekend van Nothing But Thieves, Sundara Karma en Bloxx.

The Brahms sleepte meerdere awards binnen waaronder de 3FM Award Best Alternative, Sena Performers PopNL Award en de Utrecht Popprijs.

(Lees verder onder het you tube-filmpje)

Son Mieux

‘Vreugde, plezier, pijn, angsten en misschien een verdwaald liefdesverhaal’. Son Mieux schrijft zijn liedjes in het holst van de nacht Son Mieux is Camiel Meiresonne, ooit toetsenist in Soul Sister Dance Revolution en in zijn jonge jaren frontman van All Missing Pieces.

Son Mieux kwam echt in een stroomversnelling terecht het eerste half jaar. Bij DWDD liet hij zien waarom hij zo succesvol is. Recent kwam de single ‘Hiding’ uit. Ruigere geluiden worden gecombineerd met een popsong in geheel eigen stijl.

De aanvang is om 20.30 uur.

Locatie: Simplon, Boterdiep 69 in Groningen

Voor meer informatie: simplon.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden