Kerstplaza Groningen

Foto: De Redactie

Kerstplaza Groningen, de grootste overdekte winterkermis met attracties start vanaf vandaag, eerste kerstdag tot en met zondag 7 januari in MartiniPlaza. Tien dagen lang biedt Kerstplaza Groningen een enorme pretfabriek met veel attracties op de kermis voor jong en oud.

Er zijn onder andere draaimolens, Buggy’s, botsauto’s, een Vliegtuigmolen, de spectaculaire Break Dance en de Muziek Express. Ook kunnen bezoekers ballengooien, schieten bij een schiettent en de mooiste knuffelbeer winnen bij de grijpkraantjes. Op Kerstplaza zijn eettentjes, een suikerspinkraam en diverse snackgelegenheden aanwezig.

Theater Circus ‘Fantâsia’

Theater Circus ‘Fantâsia’ presenteert dagelijks meerdere voorstellingen van 40 minuten met ontroering, passie en komische, meldt kerstplazagroningen.nl.

‘Tick – Tack’

Bij deze voorstelling tikt de klok, waarbij de bezoekers een reis maken met de tijdmachine in een fantasievolle wereld van Mechanisme, Steam en Punk.

Fascinerende luchtacts, Clowneske reprises met humor, tempo jongleren, messenwerpster en een vuurspektakel, de kunst van het verdwijnen en verschijnen, een rollend rad, sterke vrouwen, uitvinders, rariteiten skelter, gedresseerde ratten, een vuilnisbelt en muziek zijn allemaal tijdens de voorstelling te zien.

De 1ste etage van Kerstplaza is omgetoverd tot een sfeervol Theater Circus.

Wintermarkt

Verder is er traditiegetrouw een gezellige overdekte wintermarkt op Kerstplaza. Van kerstartikelen tot kleding, van snoepjes tot Groninger leverworsten, zijn te vinden in de marktstraat van Kerstplaza.

Op deze kerstkermis betaal je één entreeprijs. Met de toegangskaart heb je dan recht op één gratis bezoek aan alle attracties en shows. Wie vaker wil, kan een Herhalingskaart aanschaffen, waarmee je nogmaals van alle attracties gebruik kan maken.

Naast de gratis attracties is er nog een grote verscheidenheid aan kermiskramen waar je tegen betaling leuke prijzen kunt winnen.

Openingstijden

  • 25 tot en met 30 december 2016 van 11.00 uur tot 19.00 uur
  • 31 december, Oudejaarsdag gesloten
  • 1 januari Nieuwjaarsdag van 12.00 uur tot 19.00 uur
  • 2 tot en met 7 januari 2017 van 11.00 uur tot 19.00 uur

Toegangsprijzen

Kinderen t/m 2 jaar gratis entree. Kinderen en volwassenen (incl. 1x toegang tot alle attracties) 14 euro per persoon, 65+ (legitimatie verplicht) 8 euro per persoon. Stadjerspas 5 euro per persoon. Herhalingskaart (alle attracties nog een keer gratis) is 3,00 euro per persoon.

Organisatie

De organisatie is sinds 2005 in handen van Fair & Fun Events.

Voor meer informatie: kerstplazagroningen.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden