De allerlaatste Stand van Stad #39

Foto: Groninger Forum

Vandaag, donderdag 21 december vindt de 39e editie en de allerlaatste Stand van Stad plaats in het Groninger Forum. In deze grande finale blikt Bram Douwes terug op vijf jaar Stand van Stad in een uitbundige en kerstige setting met een keur aan gasten.

Talkshowhost Bram Douwes, een koor, vier gasten en een chesterfieldbank-opstelling zijn de ingrediƫnten om te bepalen of de stad er de afgelopen vijf jaar op vooruit of achteruit is gegaan. Er wordt teruggeblikt op bijzondere gesprekken, spraakmakende gasten en opvallende gebeurtenissen.

Gasten

Hoofdgasten zijn Erik Wijnholds, hoofdredacteur van het Dagblad van het Noorden, Esmeralda van Boon, arabist, journalist en locatiemanager van het Coa en Susan Top van het Groninger Gasberaad.

Ook maakt stadsecoloog Jan Doevendans zijn rentree, treedt het ouderenrockkoor Jong van Hart op, wordt een kijkje genomen bij Marjolein Rover thuis en maakt Bram Esser van de Kardingeberg een heus wintersportwalhalla.

Het vaste panel is ook van de partij. Zij bepalen samen met het publiek en Bram Douwes of de stad erop vooruit of achteruit is gegaan.

Aanvang: 20.30 uur. De entree is gratis, maar wel even een kaartje bestellen via www.groningerforum.nl/standvanstad of via de kassa van Groninger Forum, locatie Hereplein.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden