Clash #03 x Jonge Harten in Grand Theatre in Groningen

Joost van Bellen.
Joost van Bellen.
Foto: © Raymond van Mil

Clash en Jonge Harten theaterfestival bundelen vandaag, zaterdag 25 november hun krachten voor de derde kleine editie van Clash in Grand Theatre.

Clash

Clash is een festival waarbij het publiek onderdeel is van een vervreemdende botsing tussen elektronische (live) muziek en hedendaagse kunst. Clash onderzoekt conventies van festivals en exposities door eigentijdse kunst en elektronisch georiënteerde muziek op een unieke manier bij elkaar te brengen.

In 2011 was de voorlopig laatste editie van het evenement in de Oosterpoort. Op 1 april 2018 is het oude Zeefgebouw op het Suikerunieterrein het toneel voor de eerste grote festivaleditie van Clash onder een nieuwe organisatie. Dit jaar wordt begonnen met een aantal kleinere events om het vernieuwde Clash te introduceren, waarvan Clash #01 met onder meer Colin Benders op 26 mei de eerste was en #02 met Jacques en Salim Bayri tijdens Noorderzon de tweede.

Clash #03

Tijdens Clash #03 komen onder meer dj Joost van Bellen, theatergezelschap Collectief Elan(d), electroact Klankveld, futuristische R&B-act Oshlo, dj-collectief Black Dynamite Soundsystem en jong illustratietalent Prentfest voorbij.

Bij Clash #03 is een lange nacht vol gekkigheid, performance, confetti, elektronische muziek en beeldende kunst te verwachten.

Meer informatie over de line-up is te vinden op www.clashclashclash.nl.

Aanvang: 21.00 uur. Kaarten (à 10 euro) zijn verkrijgbaar via www.jongeharten.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen