Stand van Stad #37

Foto: De Redactie

Vandaag, donderdag 19 oktober is het Groninger Forum, locatie Hereplein het toneel van de 37ste aflevering van de talkshow ‘Stand van Stad’.

Gasten

Talkshowhost Bram Douwes ontvangt deze aflevering kunstenares Claudy Jongstra. Zij vertelt over een tiendaags proeflab van Waste NO Waste Factory tijdens Let’s Gro 2017 (vanaf 1 november 2017).  Ook kickbokser Michael Duut is te gast. Hij strijd op het wereldtoneel, zette het gevecht van het jaar neer en sloeg deze maand twee tegenstanders in een paar seconden neer.

Vaste gast Marjolein Rover dartelde rond tussen de Lamborghini’s, Ferrari’s en Porsches op zoek naar the rich and famous. Ook het panel is weer van de partij; van hiphophost tot vindicatlid, van onderneemster binnenstad tot beuijmblogger. Zij bepalen samen met talkshowhost Bram Douwes of de stad er deze maand op vooruit of achteruit gaat.

Stand van Stad werd voorheen op zondagmiddag opgenomen maar dit najaar wordt de show opgenomen op de donderdagavond.

De aanvang is om 20.30 uur. De entree is gratis, wel even een kaartje bestellen via www.groningerforum.nl/standvanstad of via de kassa van Groninger Forum, locatie Hereplein.

Locatie

Groninger Forum, locatie Hereplein 73, Groningen

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden