Chef’s Special naar De Oosterpoort

Chef'Special.
Foto: Janetta Verheij

Chef’s Special keert 22 maart 2018 met de Amigo Clubshows terug naar De Oosterpoort in Groningen. De kaartverkoop start maandag 9 oktober om 10.00 uur.

Chef’s Special presenteerde in het voorjaar van 2017 hun derde studioalbum ‘Amigo’ in hun thuisstad Haarlem. De afgelopen zomer speelde de band vele festivals, zoals Lowlands en Pinkpop, plat.

Amigo is de opvolger van Passing Through, dat in 2014 de eerste plek in de Nederlandse album lijsten veroverde en onder andere de hit In Your Arms voortbracht. De band bracht onlangs een videoclip uit voor Because I Love You. Voor de singles Amigo en Try Again ontving de band het afgelopen jaar al een gouden plaat.

Try Again

Het nummer gaat over hoe we proberen een betere versie van onszelf te zijn en hoe de realiteit soms in de weg staat. Ondanks onze goede intenties, bereiken we soms het tegenovergestelde. Er zit een duisternis in dit gevecht; in hoe we onze fouten als nederlagen labelen, maar er zit licht in het feit dat we blijven proberen.

Amerikaanse Arena tour

In de zomer van 2016 verzorgde Chef’Special het voorprogramma tijdens de Amerikaanse Arena tour van het duo Twenty One Pilots. Van mei tot augustus speelden ze in 47 arena’s door het hele land, waaronder in Madison Square Garden in New York en het Red Rocks Amphitheatre in Colorado.

De aanvang is om 20.00 uur.

voor meer informatie: de-oosterpoort.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden