Scoren naar Behoren in het Der-Aa theater

Foto: PR Anika Duut van Goor

Zondag 15 oktober staat Anika Duut van Goor staat op de planken met ‘SCOREN NAAR BEHOREN’, waarbij het publiek geconfronteerd wordt met haar vele visies op hedendaagse zaken.

SCOREN NAAR BEHOREN

‘SCOREN NAAR BEHOREN’ is een vrolijke voorstelling met serieuze toontjes over de druk om te presteren in de huidige maatschappij. Scoren naar Behoren is een heerlijke ontsnapping uit het dagelijkse leven en houdt de bezoeker de spiegel van dat leven voor.

Een bonte verzameling personages zoals de hyperactieve scholiere, de zelfbewuste sollicitante, het verse kamerlid, en natuurlijk de “behulpzame” internet Helpdesk medewerkers, worden door Anika en de rest van de cast op humoristische wijze neergezet.

In deze landelijke tour neemt Anika de cast ook mee terug naar haar Groningse wortels.

Anika Duut van Goor

Na 3 jaar in de musical scene in New York en een afgeronde studie politicologie in Leiden besloot Anika dat het tijd werd een hele nieuwe weg in te slaan en zelf teksten en muziek te schrijven.

Deze nieuwe creatie wordt (muzikaal) ondersteund door Marlies Bloemen (piano), Farid Benkmil (gitaar), Jeroen den Daas (bas), drie energieke en talentvolle musici die samen met Anika een gevarieerde en levendige voorstelling neerzetten. Kom ook en ontmoet anderen die ieder op hun eigen manier gedreven zijn in het leven.

Tijd en locatie

Zaterdag 15 oktober om 14.30 uur in het Der-Aa theater.

Der Aa-Theater, Akerkstraat 11 in Groningen

Voor meer informatie: www.anikaduutvangoor.net

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden