Kadepop kijkt terug op zonnige en geslaagde zesde editie

Kadepop 2017.
Foto: © Jan Lenting

Kadepop festival kijkt terug op een zeer zonnig en geslaagde zesde editie.

Kadepop ontstond zes jaar geleden bij wijze van grap in het centrum van Groningen, maar is inmiddels uitgegroeid tot een popfestival waar internationale acts van zich laten horen.

De zeventien bands, verdeeld over twee podia, vormde afgelopen weekend een kwalitatieve en verassende line up. Kraantje Pappie draaide een fantastische show in zijn eigen stad, maar ook Goose uit België kreeg het publiek goed met zich mee op de Mainstage. The Grand East, sloot de Bumperstage af met een spetterend optreden.

Internationale acts

Kadepop festival is er dit jaar in geslaagd om 4 internationale acts te boeken, waaronder The Beautiful Girls from down under, Intergalactic lovers uit België en Bare Jams uit Engeland. Pip Blom en Intergalactic Lovers uit België presteerden beiden een nieuwe single.

Vast kantoor in Stadslab op ‘De Suiker’

Kadepop vindt opnieuw plaats in 2018 op zaterdag 22 september op De Suiker.

Vanaf 1 januari 2018 zal Stichting Kadepop een vast kantoor krijgen op De Suiker in het Stadslab. In de komende maanden wordt het Stadslab gerealiseerd. Het Stadslab bied naast kantoorruimte een permanent podium welke gebruikt kan worden voor verschillende grote buiten producties tot 10.000 bezoekers.

Kadepop zal volgend jaar het Stadslab onderdeel laten worden van het festival en het gebruiken als Mainstage, waardoor het festival verder kan groeien.

De ambitie is om een grote internationale act naar Groningen te halen. De eerste bandjes zijn inmiddels alweer geboekt.

Early bird tickets zijn inmiddels weer te koop via www.kadepop.nl.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden