Fotoserie: Fashion event 050&Mode trok veel publiek

Zaterdag vond het Fashion event 050 & Mode plaats in de binnenstad van Groningen. Het event dat voorheen de Nacht van Groningen heette bood het vele publiek een beeld van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van mode.

Door de hele stad waren modeshows in onder meer de Herestraat, de Grote Markt en de Zwanestraat. Deze modeshows trokken veel publiek. In de Zwanestraat stond de catwalk opgesteld tegenover het Bakkerscafé.

Deelnemende winkels hadden verschillende acties en activiteiten, van een dj tot een hapje en een drankje. Ook werden in veel winkels kortingen gegeven. De winkels waren geopend tot 20.00 uur ’s avonds.

Op de Grote Markt was een stijlpunt te vinden met een dames- en herenkapper, een visagist en een stylist.

Het randprogramma bood onder meer de bus van Simone FM. Vanaf verschillende locaties in de binnenstad brachten zij live verslag uit van de verschillende activiteiten, die te volgen waren op een groot scherm bij de bus.

Ook interviewden ze special guest blogger Anna Nooshin, die de kledingmarkt ‘Blogger Closet Sale’ op het Damsterplein opende.

De unieke dansgroep ‘Avant Garde Collective’, gespecialiseerd in verschillende dansstijlen was te zien op verschillende tijden en locaties in de stad. Deze dansstijlen worden gecombineerd in indrukwekkende choreografieën.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden