Kadepop #6 in overvloed

Lucas Hamming op Kadepop #5 in 2016.
Foto: © Jan Lenting

Bijna is het zover. Zaterdag 23 september is de zesde editie van Kadepop, het toetje van de festivalzomer van Groningen.

Het festival, een mix van creativiteit, cultuur, entertainment en food vindt plaats op het voormalig Suikerunieterrein. Naast gevestigde namen biedt Kadepop ook opkomend (inter)nationaal talent.

Programma

Tijdens Kadepop zal er van alles te beleven zijn in en rondom de Suiker. Dit jaar komen er naast bands uit Nederland ook overzeese artiesten naar Kadepop.

Zo komen het upbeat, fun lovin’ collectief Bare Jams uit Engeland en The Beautiful Girls met hun rootsy, spooky, punky raggae uit Australië naar Groningen toe.

Uit België zijn de bands Goose en Intergalactic Lovers op Kadepop aanwezig. Van eigen bodem kan een feestje verwacht worden met Kraantje Pappie, rocken met Navarone en wegdromen bij de soulvolle stem van Jeangu Macrooy (bekend van DWDD). De volledige line-up is te vinden op www.kadepop.nl.

Foodvillage en Kinderkade

Ook wordt een uitgebreide foodvillage ingericht op Kadepop 2017. Hier kan genoten worden van een broodje of soep tot de best burger in town. Op Kadepop kunnen bezoekers een tijdelijke tattoo laten zetten en een bezoekje brengen aan de barbier.

Voor kids is er de Kinderkade waar gebouwd wordt aan het Kinderkade dorp. Met allerlei materialen worden bootjes en huisjes gebouwd en versierd.

Voor tickets en meer informatie: www.kadepop.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden