Circus in de stad

Het Duitse Circus Bossle slaat hun tenten de komende twee weken op in de stad, precies op de grens van Haren en Groningen. Het Circus presenteert een gloednieuwe show, met dieren, humor en acrobatiek.

Nog steeds zijn de dieren de belangrijkste pijlers in de show. Prachtige Friese hengsten draven de piste binnen, maar ook pony’s, ezels, alpaca’s, koeien en zelfs een dressuur met dwerggeitjes zijn te zien tijdens de show.

Naast de vele dieren spelen humor en acrobatiek een grote factor in de show. Vrolijke clowns zorgen voor lachsalvo’s in de tent. De charmante Miss Loreen laat zien dat naast het klassieke jongleren met de handen, het ook met de voeten kan. De show eindigt spectaculair. Mister Vulcano speelt met vuur, eet vlammen en spuwt als een draak metershoge vuurfonteinen.

De voorstelling wordt gedeeltelijk begeleid door een eenmansorkest. Voor het andere deel is het moderne muziek die de acts ondersteunt. De ultramoderne lichtinstallatie en het gelikte decor maken de ambiance compleet.

De voorstelling duurt ruim anderhalf uur met een pauze van 15 minuten en is geschikt voor alle leeftijden. Kaarten zijn vanaf € 10,- verkrijgbaar aan de circuskassa op locatie. De circuskassa is iedere voorstellingsdag geopend van 11.00 tot 12.00 uur en vanaf één uur voor aanvang van iedere voorstelling. In vele winkels en scholen in de regio worden kortingsbonnen uitgedeeld.

De grote circustent staat precies op de grens van Haren en Groningen op het bekende circusterrein aan de Rijksstraatweg, hoek Vestdijklaan, t/o Sportpark en Shell-station Esserberg. De bushalte is pal voor de deur van het circus, vanuit de richting Groningen en Haren de buslijnen 50 en 51.

Voorstellingen

  • Zaterdag 16 september om 15.00 uur en 18.30 uur;
  • Zondag 17 september om 14.00 uur;
  • Woensdag 20 september om 15.00 uur en 18.30 uur;
  • Zaterdag 23 september om 15.00 uur en 18.30 uur;
  • Zondag 24 september is de laatste voorstelling om 14.00 uur.

Voor meer informatie: www.circus-bossle.nl en www.facebook.com/circusbossle

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden